Financiële Groei

Je hebt het financieel best aardig voor elkaar, maar eerlijk gezegd weet je niet precies waar je je geld aan uitgeeft. Misschien zou je wel meer over kunnen houden aan het einde van de maand, als je je uitgaven eens kritisch onder de loep zou nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Route 2 van het Financieel Fitpakket van CNV Geldzorg biedt jou de handvatten die je nodig hebt. Met een online huishoudboekje krijg je meer grip op je inkomsten en uitgaven. Heb je meer hulp nodig, dan kun je rekenen op persoonlijke ondersteuning. Het webinar Grip op je knip ondersteunt deze route. Met de tips uit dit pakket kom je net wat ruimer in je financiële jas te zitten.

Meer informatie over het Financieel Fitpakket vind je op CNV Geldzorg.

Groei FF

Inschrijven: Je schrijft je in via de de site van CNV Geldzorg.

Let op: Dit pakket is gratis voor iedereen die werkt in de meubelindustrie en interieurbouw. CNV Geldzorg is onderdeel van CNV Zorgzaam. Binnen het programma Financieel Fit werken we uitsluitend met professionals op het gebied van financiën, zoals budgetcoaches. Alle informatie die je deelt met CNV Geldzorg blijft vertrouwelijk. Jouw financiën worden niet besproken met jouw werkgever.