Financiële Toekomst

Over je huidige financiën maak je je weinig zorgen. Je kunt al je rekeningen betalen, houdt geld over en hebt goed inzicht in je inkomsten en uitgaven. Maar hoe zit dat later? Weet je wat je overhoudt als je met pensioen gaat? Misschien zou je liever eerder stoppen met werken, maar ben je bang dat dat financieel niet haalbaar is. Of heb je jonge kinderen en wil je weten of je iets opzij moet zetten voor een eventuele studie. Als je er straks warmpjes bij wilt zitten, is het verstandig om daar nu al plannen voor te maken. Route 3 van het Financieel Fitpakket van CNV Geldzorg helpt je daarbij.

Onafhankelijk financieel adviseur
Een onafhankelijke financieel adviseur neemt contact met je op om jouw toekomst te bespreken en geeft je advies bij je planning. Ook kun je  een jaar lang gebruik maken van de financiële planner, een handige tool die je veel nieuwe inzichten geeft. Met een inlogcode kun je ook nog eens een jaar lang online je huishoudboekje bijhouden. Het webinar Je geld voor later ondersteunt dit pakket.

Meer informatie over het Financieel Fitpakket vind je op CNV Geldzorg.

Toekomst ff

Inschrijven: Je schrijft je in via de site van CNV Geldzorg. 

Let op: Dit pakket is gratis voor iedereen die werkt in de meubelindustrie en interieurbouw. CNV Geldzorg is onderdeel van CNV Zorgzaam. Binnen het programma Financieel Fit werken we uitsluitend met professionals op het gebied van financiën, zoals budgetcoaches. Alle informatie die je deelt met CNV Geldzorg blijft vertrouwelijk. Jouw financiën worden niet besproken met jouw werkgever.