News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Download jouw compliment

Onze leuke complimentenkaarten inspireerden sommige werkgevers al om eens extra uit te pakken. Heb jij al een bijzonder compliment ontvangen of zelf gegeven? Wij zijn benieuwd, dus laat het ons weten.

Voor bedrijven is het vinden en binden van medewerkers belangrijk in de huidige krappe arbeidsmarkt. Een goede werksfeer en oprechte aandacht en waardering blijken van groot belang voor het ervaren van werkplezier voor medewerkers. Volgens onderzoek zorgt een compliment op het werk voor meer motivatie en geluk dan een salarisverhoging of een promotie. Daarom heeft een aantal werkgevers in onze branche de Nationale complimentendag aangegrepen om hun waardering te laten blijken aan hun medewerkers. 

Bij Schaven aan jouw Toekomst zijn we al eerder begonnen met het uitdelen van complimentenkaarten via onze speciale Open je Blik-blikken. Heb je deze al gezien op je werk? Onze Jouw Toekomst Adviseurs hebben de blikken met complimenten- en gesprekskaarten rondgebracht. We hopen dat je ook al een complimentenkaart hebt gekregen of hebt gegeven aan een van jouw collega’s.

Een aantal bedrijven deelde de complimentenkaarten persoonlijk uit, maar anderen deden daar nog een schepje bovenop. Intos zette een kaartenrek op een centrale plek, zodat medewerkers gemakkelijk een compliment aan een collega konden geven. Hier werd goed gebruik van gemaakt. De leidinggevenden van onder meer Immano schreven een persoonlijke boodschap voor elke medewerker op een eigen kaart en deden daar wat lekkers bij. De Stoof gebruikte de pdf van onze complimentenkaarten om er tompouces mee te versieren. Op die manier komt een compliment dubbel binnen.

Inmiddels zijn we door onze extra setjes complimentenkaarten heen. Je kunt ze wel downloaden. De ontwerpen kun je natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld het bedrukken van koffiemokken, een poster voor in de kantine of een extra grote foto-slagroomtaart bij de bakker. 

We zijn benieuwd op welke manier jij geïnspireerd bent geraakt door onze complimentenkaarten. Laat het ons weten via info@schavenaanjouwtoekomst.nl of stuur een berichtje naar Jouw Toekomst Adviseur.

Gerelateerd Nieuws

Complimenteren kun je leren

Bij Schaven aan jouw Toekomst weten we natuurlijk al lang hoe bel...
Lees meer

De kracht van het compliment

Heb jij al een complimentenkaart ontvangen? Dan voel je je vast g...
Lees meer

Complimenten maken gelukkig

Volgens onderzoek zorgt een compliment op het werk voor meer moti...
Lees meer