News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Gratis extra complimentenkaarten

Onze Jouw Toekomst Adviseurs komen graag bij je langs. En sinds een een paar weken nemen ze ook wat leuks mee: Open je blik, een blik vol kaarten met vragen en complimenten. Daarmee ga je gemakkelijk een gesprek aan met je collega of leidinggevende.

Een compliment of goed gesprek op je werk doen wonderen voor je werkplezier. Daarom bieden CBM, ECM en de vakbonden organisaties in de interieurbouw en meubelindustrie dit blik met gesprekskaarten. Start op deze manier eens een gesprek met elkaar. Gewoon tijdens de pauze, in het teamoverleg of tijdens een gesprek met je leidinggevende. 

Jouw Toekomst Adviseur Anouk van Stipriaan deelde onlangs een aantal blikken uit op een kennissessie over geldzaken. De blikken werden enthousiast ontvangen. Niet in de laatste plaats omdat er in de sessie ook werd ingezoomd op het belang van een goed gesprek.

Heb jij al een Open je blik zien staan? Vraag ernaar bij Jouw Toekomst Adviseur. Wist je dat je gratis extra complimentenkaarten kunt bestellen? Dat doe je hier.
 

Gerelateerd Nieuws

Open je blik

Iedereen wil gezien en gehoord worden. Oprechte interesse kan lei...
Lees meer