News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Dank u Sinterklaasje: 5 duurzame cadeautips voor ieder budget

Cadeautjes krijgen is leuk. Maar cadeautjes geven is misschien nog wel leuker! Iemand blij maken met een duurzaam geschenk is heel waardevol. Hiermee doe je iets goeds voor je dierbare én voor de planeet. Gelukkig hoeven duurzame cadeaus voor de feestdagen helemaal niet zo duur te zijn. Wij delen 5 originele en betaalbare cadeautips voor ieder budget. Dat wordt zeker gewaardeerd!

 

Sinterklaascadeau voor ieder budget

Sinterklaas is in het land. Dat betekent gezelligheid en cadeautjes. Maar wat als je even krap bij kas zit, of extra op je uitgaven wilt letten? Geen zorgen, ook dan is er van alles te bedenken. Wat dacht je van zelfgemaakte bonnen voor klusjes, een oprechte brief of een mooi gedicht? De mooiste geschenken kosten vaak geen cent.

 

Geef je dierbare een duurzaam kerstcadeau

Daar wordt de ontvanger blij van én het is goed voor het milieu. Kies dus dit jaar voor een duurzaam kerstcadeau! Er zijn genoeg cadeaus te vinden die goed zijn voor de planeet. Dit kan zowel een doe-cadeau zijn als een tastbaar kleinigheidje. Gelukkig kun je ook hier flink op besparen. Duurzame cadeaus hoeven helemaal niet duur te zijn. Benieuwd wat je allemaal kunt kopen? Wij geven je een paar tips.

 

5 duurzame cadeautjes onder de 10 euro

  1. Herbruikbare koffiebeker

Voor de koffieliefhebbers onder ons. Een herbruikbare koffiebeker to-go is een milieuvriendelijke keuze.

  1. Katoenen draagtasje

Compact, herbruikbaar en super milieuvriendelijk! Een katoenen draagtasje is altijd een handig cadeau.

  1. Gerecyclede kaarsen

Het is donker deze dagen, dus reden genoeg om het zo gezellig mogelijk te maken in huis. Ga voor duurzaam en kies voor kaarsen van plantaardige was met een gerecyclede verpakking.

  1. Kokkerellen maar!

Kook het lievelingseten van je dierbare. Liefde gaat door de maag! Koken hoeft helemaal niet duur te zijn. Stop liefde en aandacht in je kookkunsten en je dierbare is gegarandeerd blij.

  1. Organiseer een filmavond

Geef een cadeaupakket van favoriete snacks, drankjes en een warm dekentje. Voeg een handgeschreven ‘filmavond-ticket’ toe en geef je dierbare een gezellige avond cadeau!

 

De leukste artikelen over de feestdagen hebben we samengevat in één overzichtelijke pdf! Je kunt de pdf hier downloaden.

Gerelateerd Nieuws

Zo zit het met je verlof- en vakantiedagen

De feestdagen staan in het teken van gezelligheid. Gelukkig krijg...
Lees meer

Gezond gourmetten of dineren tijdens Kerstmis

Feestdagen en lekker eten gaan hand in hand. Gezellig dineren, go...
Lees meer