News Created with Sketch. Geplaatst op:
10-10-2022
.

100 handige bespaartips

Omdat alle kleine beetjes helpen, zette CNV Geldzorg 100 bespaartips op een rijtje. Je kunt ze gratis downloaden.

Hoge energiekosten en dure boodschappen. Je kunt wel leukere dingen bedenken om je geld aan uit te geven. Mogelijk heb je al manieren bedacht om minder energie te verbruiken. Met een extra warme trui en kort douchen kun je je energieverbruik een stukje terugbrengen. Maar hoe doe je dat met je boodschappen en andere kosten?

CNV Geldzorg zette 100 handige bespaartips op een rijtje. Wat dacht je van deze: Kook met de deksel op de pan. Gebruik warme pantoffels; koude voeten is een koud lijf. En: deel met vrienden accounts voor streamingdiensten zoals Netflix. De overige 97 lees je in de gratis download.

Probeer een sport te maken van het besparen. In het maandelijkse overzicht van je energieleverancier kun je zien hoe goed je het doet. De weersomstandigheden buiten beschouwing gelaten. Maak een overzicht van je uitgaven en controleer maandelijks hoeveel je bespaart. Heb je hulp nodig bij je financiële huishouding? Kijk dan eens op onze pagina’s Geldzaken. Schaven aan jouw Toekomst biedt gratis informatie en persoonlijke ondersteuning bij uiteenlopende financiële vraagstukken.

Gerelateerd Nieuws

Energiekosten: nu overstappen of niet?

De oorlog in Oekraïne en de gestegen energiebelasting op gas vall...
Lees meer

Doen! Praten over je financiën

Praat jij wel eens over jouw financiën met mensen om je heen? De ...
Lees meer