News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Herinnering: Webinar In gesprek over geld

Binnen de sector worden jaarlijks zo'n 900 loonbeslagen verwerkt. Dat blijkt uit een enquête onder de leden van branchevereniging CBM. Dat is nog maar het topje van de ijsberg. Waarschijnlijk maken minstens zoveel werknemers zich zorgen over geld. Hierdoor werken zij minder geconcentreerd en ervaren ze te veel stress. Uiteindelijk leidt dit mogelijk tot ziekteverzuim.

Vind jij het ook lastig om een onderwerp als geld te bespreken met werknemers of collega’s? Dan ben je niet de enige. Vooral praten over geldzorgen of -problemen is niet bepaald makkelijk. Want hoe vlieg je zo’n gesprek aan? Wat mag je als werkgever of leidinggevende wel en niet vragen? En op welke manier kun je waardevolle hulp bieden?

Om je organisatie hierbij te ondersteunen, nodigt Schaven aan jouw Toekomst je graag uit voor het webinar In gesprek over geld. Wij organiseren dit in samenwerking met CNV Geldzorg op:

Vrijdag 5 november van 10.00 tot 11.00 uur

Het webinar is gratis en speciaal voor werkgevers en leidinggevenden in de interieurbouw en meubelindustrie. Na het webinar kun je werknemers met geldzorgen herkennen, heb je inzicht in je eigen gedachten over geld én weet je op welke manier je het onderwerp bespreekbaar kunt maken. Meld je nu aan.

Heb je nog vragen over het onderwerp, dan kun je ook contact opnemen met Jouw Toekomst Adviseurs Anouk van Stipriaan of Miranda Oosdijk

Op de pagina's Geldzaken op dit portaal vind je meer tips en tricks over dit onderwerp. Ook kun je hier advies krijgen van budgetcoaches. De hulp van budgetcoaches is gratis voor werknemers in de Meubelindustrie en Interieurbouw.  

Hopelijk tot 5 november!

Gerelateerd Nieuws

Gratis webinar: In gesprek over geld

Geldzorgen bespreek je niet zo makkelijk op de werkvloer. Dat is ...
Lees meer