News Created with Sketch. Geplaatst op:
24-09-2021
.

Gratis webinar: In gesprek over geld

Geldzorgen bespreek je niet zo makkelijk op de werkvloer. Dat is jammer. Want de stress die dit met zich meebrengt zorgt voor een productieverlies van zo’n 20%. Hoe herken je een collega of een werknemer met geldzorgen? In het webinar In gesprek over geld, leer je daar meer over.

Uit een Nibud-peiling onder werkgevers blijkt dat 62% van de ondervraagde bedrijven werknemers heeft met financiële problemen. Wat betekent dit voor de werkgever? Het verlies aan productiviteit van de werknemer met schulden is minimaal 20%. Het verwerken van een loonbeslag kost 3 uur. Het ziekteverzuim bij werknemers met financiële problemen is ongeveer 7 dagen extra per werknemer.

In het webinar In gesprek over geld geven trainers van CNV Geldzorg jou inzicht in hoe je geldzorgen kunt herkennen op de werkvloer. Het webinar is geschikt voor leidinggevenden en werkgevers.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe herken je een werknemer die wordt belast door geldzorgen?
  • De huidige situatie in Nederland: de feiten.
  • Wat zijn de gevolgen voor het functioneren van de werknemer?
  • Wat zijn de gevolgen voor het bedrijf?
  • Hoe ga je het gesprek aan over dit gevoelige onderwerp?

 

Het webinar vindt plaats op 5 november tussen 10 en 12 uur. Het is volledig online en kosteloos. Tijdens en na het webinar is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Na het webinar kun je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Aanmelden kan via deze pagina. Voorafgaand aan het webinar krijg je een link per e-mail waarmee je kunt deelnemen aan het webinar. Wil je meer weten, dan kun je terecht bij CNV Geldzorg via info@cnvgeldzorg.nl.

Gerelateerd Nieuws

Word ook financieel fit

Kom je moeilijk rond en heb je behoefte aan ondersteuning bij jou...
Lees meer

Interview CNV Geldzorg

De coronacrisis treft 1 op de 5 Nederlanders vanaf 18 jaar in de ...
Lees meer