News Created with Sketch. Geplaatst op:
23-09-2021
.

Word ook financieel fit

Kom je moeilijk rond en heb je behoefte aan ondersteuning bij jouw geldzaken? Wil je ook in de toekomst financieel fit blijven? Of ben je benieuwd wat het voor jouw financiën betekent als je eerder stopt met werken? Het Financieel Fitpakket van CNV Geldzorg geeft inzicht en helpt je grip te krijgen op je financiën.

Zorgen over geld kunnen veel stress veroorzaken. Daarom heeft CNV Geldzorg het Financieel Fitpakket ontwikkeld. Iedereen die werkt in de meubelindustrie en interieurbouw kan er gebruik van maken. Dit pakket helpt je op weg als je meer controle wilt krijgen over je financiële huishouding. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor mensen die moeilijk rondkomen of schulden hebben. Bijvoorbeeld ook mensen met kleine kinderen of werknemers die eerder willen stoppen met werken zijn gebaat bij financieel advies.

Binnen het pakket kun je rekenen op een persoonlijke coach, een startpakket en een online cursus. CNV Geldzorg biedt 3 routes (Inzicht, Groei en Toekomst) met maatwerk om te werken aan een gezonde financiële huishouding. Op de site kun je onderzoeken welke van de 3 pakketten het beste bij jou past.

Alle informatie die je deelt  met CNV Geldzorg blijft vertrouwelijk. Vanzelfsprekend doen we geen mededelingen over jouw financiën aan jouw werkgever.

 

Gerelateerd Nieuws

Interview CNV Geldzorg

De coronacrisis treft 1 op de 5 Nederlanders vanaf 18 jaar in de ...
Lees meer

Geldzorgen? Praat erover

Geloof het of niet, je bent niet de enige die niet altijd uitkomt...
Lees meer