News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Ontdek de programma’s van FinVit

We hebben allemaal te maken met onze eigen geldzaken. Bij de een zijn geldzaken makkelijker en beter geregeld dan bij de ander. Je kunt behoorlijk gaan piekeren over jouw geld. Misschien voel je je er soms zelfs gestrest door. Hoe dan ook: geld is voor iedereen een belangrijk onderwerp. Daarom biedt CNV iets nieuws: FinVit (Financieel Vitaal) aan speciaal voor alle medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie. In dit artikel leggen we uit wat FinVit precies inhoudt en wat het jou te bieden heeft.

 

Geldzaken op orde

Je financiële zaken op orde hebben, is voor velen erg geruststellend. Hoe ziet jouw financiële toekomst eruit? Wil je misschien gebruik maken van de brancheregelingen 58+ of RVU? Soms is er meer mogelijk dan je denkt. Op de pagina Geldzaken staat alle informatie die je nodig hebt. Om je een handje te helpen, biedt FinVit drie verschillende programma’s. Zo kun je meer grip krijgen op jouw financiën.

 

Hulp bij financiële moeilijkheden

Helaas kun je te maken hebben met geldproblemen. Misschien kun je je rekeningen niet betalen, of nét wel of juist nét niet rondkomen. Wat doe je dan? Als je moeite hebt met rondkomen of als je betalingsachterstanden hebt, biedt het aanbod van FinVit je hulp. Je kunt zelfs een budgetcoach aanvragen! Als jij je herkent in deze situatie, dan is het programma ‘Inflatie en nu?’ interessant voor jou. Dit programma is ontworpen om je te ondersteunen en je te helpen je financiën weer op de rails te krijgen.

 

De invloed van levensgebeurtenissen

Zijn jouw financiële zaken op orde? Fijn! Maar weet je ook wat er gebeurt als je bijvoorbeeld verhuist, trouwt, een kind krijgt, of te maken hebt met overlijden? Deze belangrijke levensgebeurtenissen kunnen invloed hebben op jouw financiën. Ben je benieuwd hoe dat zit? Neem dan eens een kijkje bij ons programma ‘Life events’. Dit programma helpt je begrijpen hoe levensgebeurtenissen je financiën beïnvloeden, zodat je beter voorbereid bent op de veranderingen in je leven.

 

Financiële hulp rondom het pensioen

Alle medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie zijn aangesloten bij Oak Pensioen. Benieuwd of je nog meer rond je pensioen kunt regelen? Of dit nu ver weg is of al dichtbij – dat is voor iedereen belangrijk. Neem eens een kijkje bij het programma ‘Pensioen in zicht’ van FinVit. Dit programma geeft je inzicht in je pensioenopties en helpt je plannen voor een comfortabele toekomst.

 

Gratis programma’s van FinVit

De drie programma’s van FinVit zijn helemaal gratis voor jou als medewerker in de interieurbouw en meubelindustrie. Vragen, of ervaar je stress bij jouw geldzaken? Neem contact op met een Jouw Toekomst Adviseur. Wil je je direct aanmelden? Ook dat kan via één van de Adviseurs óf via deze link.

 

Doe de gratis geldtypetest!

Benieuwd welk programma het beste bij jou past? Doe de geldtypetest en ontdek hoe jij met geld omgaat. Deze test helpt je inzicht te krijgen in je financiële gewoontes en behoeften, zodat je gerichter aan je financiële toekomst kunt werken.

Gerelateerd Nieuws

Omgaan met geldzorgen

Heb jij wel eens geldzorgen? Dat is heel vervelend. Het is bekend...
Lees meer

Yes, vakantiegeld! Dit kun je ermee

Het is weer die tijd van het jaar: het vakantiegeld wordt gestort...
Lees meer