News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Webinar: “Inflatie, en nu?!”

Inflatie, en nu? Dat is dé vraag die op dit moment veel mensen bezighoudt. Alles wordt duurder en we doen allemaal ons best om te (be)sparen. Door de inflatie is dit niet altijd makkelijk. Wil je weten hoe jij kunt besparen op de dagelijkse kosten, of wil je juist tips om te sparen voor later? Schrijf je dan snel in voor de Webinar: “inflatie, en nu?!”. Hilma Bosma en CNV Geldzaken stellen deze online workshop beschikbaar voor alle medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie. De Webinar is op 30 oktober om 19.30 uur.

Interesse in de Webinar? Schrijf je meteen in via de website van CNV Geldzaken.

 

Inflatie treft ons allemaal. Het is belangrijk om te begrijpen hoe het van invloed is op je financiën. Tijdens deze Webinar geeft Hilma waardevolle tips en adviezen over hoe je effectief met je geld omgaat. Hoe kun je de impact van inflatie in je eigen huishouden minimaliseren? Hoe kun je nog steeds geld sparen? En nog belangrijker, hoe voorkom je dat je financiële achterstand oploopt?

 

Na afloop van de online workshop kun je je inschrijven voor een persoonlijk financieel adviesgesprek. Hier kun je jouw specifieke situatie bespreken. Samen met de financieel adviseur maak je concrete stappen om een betere controle te krijgen over jouw financiën.

Schrijf je nú gratis in. Deze kans wil je niet laten liggen!

Gerelateerd Nieuws

Webinar: “Je geld voor later”

Een goede financiële basis voor de toekomst. Dat wil iedereen wel...
Lees meer

Webinar: "RVU uitgelegd"

De Regeling voor Vervroegd Uittreden is een interessant, maar mis...
Lees meer