News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Webinar: “Je geld voor later”

Een goede financiële basis voor de toekomst. Dat wil iedereen wel! Daarom is dit de perfecte Webinar voor alle medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie. CNV Geldzaken organiseert  de Webinar: “Je geld voor later”. Hierin bespreekt Hilma Bosma, Financieel Vitaliteitsadviseur, alles over je financiën voor later. De Webinar is op maandag 6 november om 19:30 uur.

 

Deze online workshop is interessant voor jong en oud! Schrijf je meteen in via de website van CNV Geldzorg.

 

Hilma bespreekt het belang van een financieel plan. Begin hier al vroeg mee en zorg dat het plan aansluit op jouw persoonlijke wensen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al jaren aan het werk bent, een goed financieel plan is belangrijk voor iedereen.

 

Tijdens “Je geld voor later” geeft Hilma je tips en adviezen over dit financiële plan. Ze laat je nadenken over de toekomst. Waar wil je over 5, 10, of 15 jaar staan? Met welke levensgebeurtenissen moet je rekening houden? Wat wil je in het leven, wat zijn je wensen en dromen? Hilma helpt je doelen te stellen.

 

Het is nooit te vroeg om na te denken over je financiële toekomst. Wil je na de Webinar verdere stappen zetten? Schrijf je dan in voor een persoonlijk financieel adviesgesprek. Zo kun je jouw financiële plan verder uitwerken. Zo maak je je klaar voor een zekerder pensioen!

 

Schrijf je nú gratis in. Deze kans wil je niet laten liggen!

Gerelateerd Nieuws

Webinar: “Inflatie, en nu?!”

Inflatie, en nu? Dat is dé vraag die op dit moment veel mensen be...
Lees meer

Webinar: “Je geld voor later”

Een goede financiële basis voor de toekomst. Dat wil iedereen wel...
Lees meer