News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Complimentenkaarten: een boost voor je werkplezier

Ken je onze complimentenkaarten al? Ze hebben al menig medewerker geïnspireerd om een stapje extra te zetten. Heb jij een bijzonder compliment ontvangen, of zelf uitgedeeld? Deel het met ons, want we zijn heel benieuwd naar jouw ervaring!

 

Waarom zijn complimenten zo belangrijk?

In de wereld van de interieurbouw en meubelindustrie is het werven en binden van talenten cruciaal. Hoe realiseer je dat? Onder andere door het werkplezier te vergroten! Een positieve werksfeer en oprechte waardering zijn essentieel voor het ervaren van werkplezier. Het krijgen én geven van complimenten is hierbij onmisbaar. Ze versterken het teamgevoel en werken motiverend. Ook zijn ze bevorderlijk voor de teamprestaties en -productiviteit. Win-win! Dit alles leidt tot een sterk teamgevoel. Dat is heel waardevol.

 

De complimentenkaarten van Schaven aan jouw Toekomst

Daarom hebben we complimentenkaarten uitgedeeld. Heb jij ze al zien liggen op je werk? De kaarten maken het leuk en makkelijk om een compliment uit te delen. Probeer het eens, jouw collega zal dat zeker waarderen!

 

Complimentenkaarten bij Jouw gesprek 

Onze complimentenkaarten zijn niet alleen van waarde voor collega’s onderling. Leidinggevenden kunnen natuurlijk ook complimenten geven! Bij maatwerk interieurbouwer Immano Interieurbouw gaven ze iedereen een complimentenkaart ter voorbereiding op het gesprek met de leidinggevende. Daar gebruiken ze bij Immano Interieurbouw het Jouw gesprek format voor. Hierin komen allerlei vragen naar voren over hoe je het werk ervaart, waar je trots op bent en waar je nog aan wilt werken.

 

Een unieke combinatie

De complimentenkaarten, het gespreksformat Jouw gesprek in combinatie met jouw eigen DISC-profiel vormen een krachtige combinatie. Het DISC-model biedt inzicht in jouw eigen voorkeurstijl in communicatie en gedrag. Bij Immano Interieurbouw hebben ze een teamworkshop over DISC gedaan. Met als doel de samenwerking nóg beter te maken, nemen ze de DISC-stijlen ook mee in de gesprekken.

 

Wil je weten wat jouw eigen DISC-profiel is, of die van je team? Adviseurs Anouk van Stipriaan en Miranda Oosdijk zijn gecertificeerde DISC-coaches. Ze vertellen je graag alles over DISC en wat het voor jou en/of voor jouw team kan betekenen.

 

Hoe hebben de complimenten jou geïnspireerd?

Wij zijn heel benieuwd! Laat het ons weten via info@schavenaanjouwtoekomst.nl of stuur een berichtje naar Jouw Toekomst Adviseur.