News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

3 tips voor de oneindige vakantiemodus

Zou je je niet altijd zo ontspannen willen voelen als tijdens je vakantie? Hieronder lees je 3 tips om het vakantiegevoel vast te houden.

Na de vakantie voel je je relaxter dan ooit. Zo wil je je het hele jaar wel voelen. Hoe doe je dat? Schaven aan jouw Toekomst geeft 3 tips voor een oneindige vakantiemodus.

Ruim tijd in voor ontspanning
Als je ook na je vakantie tijd neemt om te ontspannen, dan profiteer je langer van de energie die je hebt opgedaan in de tijd dat je vrij was. Houd je avonden en weekenden vrij om leuke dingen te doen. Laat die vakantiewas en administratie nog even liggen en doe samen een drankje in de tuin of houd een spelletjesavond.

Doe vakantiedingen
Welke dingen doe je op vakantie wel, maar thuis nooit? Op het strand liggen met een boek? Een rondje wandelen na het avondeten? Een museumbezoek? Mogelijk zijn dat dan ook de zaken die ervoor zorgen dat je je ontspannen voelt. Ruim daar in een normale werkweek ook tijd voor in.

Schrap het woordje ‘moeten’
In het dagelijkse leven moeten we zoveel. Je moet naar je werk. Je moet koken. En je moet naar de sportschool. Als je dat nu eens anders omschrijft, dan maak je het leven een stuk lichter. Dan ga je ineens lekker werken. Je gaat een gezonde maaltijd maken. En je wil nog even knallen op de sportschool.

Lukt het jou niet dat vakantiegevoel lang vast te houden en sleep je je van vakantie naar vakantie? Mogelijk zit je dan niet op de goede plek. Praat er eens over met Jouw Toekomst Adviseur. Deze kan je helpen je carrière een wending te geven.