News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Laatste prijzen Schaafspelen uitgereikt

Het is zover! De laatste prijzen voor de schaafspelen zijn uitgereikt. Danielle Vullings won een fraaie Ipad.

De afgelopen periode deden bedrijven die zijn aangesloten bij Sociaal Fonds Meubel mee aan de schaafspelen. Daarmee konden werknemers laten zien hoe zij bezig zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Je begon met een set kaarten en kon deze compleet maken door te ruilen of kaarten te verdienen.

Er is volop geruild met collega’s. Zo ook bij DID Interieurmakers in Deurne. Werkvoorbereider Danielle Vullings is hier een van de gelukkige met een complete set kaarten en werd zo een echte winnares.

Afgelopen maandag ging Jouw Toekomst Adviseur Marielle Roelofsen op bezoek bij DID Interieurmakers om Danielle haar prijs te overhandigen. Marielle is vriendelijk ontvangen door Anneke Roestenberg van Verkoop & Marketing. Onder genot van een kopje koffie vertelde Anneke enthousiast over het bedrijf en de bedrijfscultuur. Over de projecten waar ze mee bezig zijn, van een complete verbouwing met ontwerptraject tot aan bedrijfsrestaurants een enkele pantry of koffiemeubels. Dit jaar zal DID verhuizen naar een nieuw pand. De nieuwbouw is in volle gang. Dat is een fijn vooruitzicht voor DID.

Natuurlijk was Marielle nieuwsgierig wat DID voor aandacht geeft aan duurzame inzetbaarheid. Volgens Anneke is daar zeker ruimte voor. Ook in de functioneringsgesprekken komt dit structureel aan de orde. Dit najaar gaat Marielle opnieuw in gesprek om te bekijken wat Schaven aan jouw Toekomst hierin kan betekenen.

Danielle heeft haar gewonnen prijs in ontvangst genomen. Alle andere werknemers zijn getrakteerd op een heerlijke smoothie.

De Schaafspelen zijn voorbij, maar je kunt altijd werken aan je eigen duurzame inzetbaarheid. Wil je ook weten wat jouw bedrijf kan doen, neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur.