News Created with Sketch. Geplaatst op:
04-10-2021
.

Stop ook nu

In oktober proberen veel mensen een einde te maken aan hun nicotineverslaving. Doe jij ook mee?

Als je stopt met roken dan heb je daar binnen 20 minuten al profijt van. Het nicotineniveau in je lichaam daalt. Je bloeddruk en hartslag worden lager. En de temperatuur van je handen en voeten wordt minder koud. Een jaar verder is het risico op hart- en vaatziekten gehalveerd. Het risico op allerlei andere ziekten neemt de komende jaren langzaam steeds verder af. Kortom: Stoppen met roken loont. En dan hebben we het niet eens over het feit dat je 5 keer zo mooi wordt als je je peuk laat liggen.

In oktober stoppen veel  mensen traditioneel met roken. Op de site Ikstopnu.nl vind je talloze tips om te stoppen met roken of om gestopt te blijven. Ook kun je berekenen wat je op jaarbasis bespaart.

 

In onze catalogus vind je ook cursussen die je helpen bij het stoppen met roken.

* De online training Stoppen met roken helpt je in 3 weken af van deze ongezonde gewoonte. Met e-books en video’s word je begeleid naar een gezondere leefstijl.

* Heb je een partner of een collega die het roken niet kan laten? Dan is de e-learning Verslaving misschien iets voor jou. Hierin krijg je bruikbare informatie over verschillende soorten verslaving en leer je hoe je daar het beste mee omgaat.

De trainingen in onze catalogus zijn gratis voor medewerkers die werken in de meubelindustrie en bij meubileringsbedrijven.