News Created with Sketch. Geplaatst op:
30-09-2020
.

Stop met roken

Heb je een collega die het maar moeilijk vindt om te stoppen met roken of kun je er zelf maar niet mee stoppen? Er zijn in Nederland veel verschillende initiatieven en organisaties die je kunnen helpen bij met het stoppen met roken. In oktober is er zelfs extra aandacht voor.

Niet-rokers zijn minder vaak ziek, zijn productiever en zitten beter in hun vel. Alle reden dus om te stoppen met roken. Dat dat niet altijd even makkelijk is, weten heel veel rokers en ex-rokers maar al te goed. Oktober is daarom omgedoopt tot Stoptober. In deze maand stoppen veel mensen 28 dagen met roken. Die periode is net lang genoeg om de positieve effecten van stoppen met roken te ervaren.

Als medewerker in de meubelbranche kun je de gratis online cursus Stoppen met roken volgen. De cursus is ontwikkeld in samenwerking met stoppenmetroken.com, een organisatie die al honderden mensen met succes van het roken heeft afgeholpen. Je krijgt een goed beeld van wat je allemaal tegen kunt komen en waar je rekening mee moet houden als je stopt met roken. De cursus probeert het rokers zo gemakkelijk mogelijk te maken om te stoppen en gestopt te blijven.

Kijk voor meer informatie over deze cursus in onze catalogus. Onderlinge steun, bijvoorbeeld van collega’s, kan je verder helpen. Wijs daarom ook zeker je collega’s op deze cursus.