News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Goede training: Beter leren en studeren

Wil je weten hoe je het beste kunt studeren? De e-learning Beter leren en studeren geeft je handvatten om je verder te ontwikkelen. 

Bij Schaven aan jouw Toekomst stimuleren we ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Mogelijk heb jij al jaren niet in de schoolbanken gezeten en zie je ertegenop om weer in de boeken te duiken. Dan is de e-learning Beter leren en studeren wat voor jou. Stap voor stap krijg je meer inzicht in het leerproces. Je krijgt ideeën aangereikt waarmee je jouw cursus of opleiding tot een succes maakt. Zo leer je bijvoorbeeld meer over de werking van het geheugen, over manieren om je studievaardigheden te verbeteren en hoe je een goede studieplek uitkiest.

De e-learning duurt ongeveer 1 uur en je kunt gebruik maken van ondersteunende lesmaterialen, zoals video’s en een e-book. In dat geval ben je er 2 uur aan kwijt. Je sluit af met een eindtoets met meerkeuzevragen. Als je hiervoor slaagt, ontvang je een gewaarmerkt certificaat. Belangrijker is dat je nu handvatten hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: 1 tot 2 uur
  • Aanmelden: via deze link

 

Wil je meer weten over trainingen en opleidingen van Schaven aan jouw Toekomst? Heb je andere vragen over duurzame inzetbaarheid of over je meubelpensioen, neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur.

Gerelateerd Nieuws

Jouw Toekomst Adviseur helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Hoe kan Jouw Toekomst Adviseur helpen bij jouw persoonlijke ontwi...
Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling met subsidie

Vanuit onze branche hebben wij onze eigen subsidieregelingen voor...
Lees meer