News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Jouw Toekomst Adviseur helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Hoe kan Jouw Toekomst Adviseur helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling? Je leest het hieronder.

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers in de interieurbouw en meubelindustrie er alles aan doen om het beste uit zichzelf te halen. Jouw Toekomst Adviseur kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling voor jouw baan
Om het beste uit jezelf te halen is het belangrijk dat jij werk doet waar jij veel energie van krijgt. Jouw Toekomst Adviseur bespreekt samen met jou hoe je in onze industrie wendbaar kan zijn én blijven. Dit gaat niet alleen over de ontwikkeling van vakkennis, maar ook over jouw gezondheid. Zo gaan veel medewerkers ervan uit dat het met een fysieke baan minder belangrijk is om te sporten naast het werk. Niks is minder waar! Sporten, fietsen en andere fysieke bezigheden zorgen ervoor dat jij niet vroegtijdig uitvalt. Het houdt je lichaam gezond en haalt het van de automatische piloot af. Ook dat is persoonlijke ontwikkeling.

Lang en gezond werken met Jouw Toekomst Adviseur
Onze adviseurs gaan daarom ook bij bedrijven langs om jou te adviseren hoe je zo lang mogelijk op een gezonde manier je beroep kunt uitoefenen. Naast adviezen over persoonlijke ontwikkeling, geven zij tips over een gezonde werkplek én een gezonde werk-privébalans.

Kan jij hulp gebruiken bij een gezonde werk-privébalans? Neem contact op met Jouw Toekomst Adviseur.

Onze Jouw Toekomst Adviseurs hebben allemaal hun eigen specialisme. Dat neemt niet weg dat je met iedere adviseur contact kan opnemen. Onze adviseurs sparren veel onderling. Mocht je daarmee niet geholpen zijn, dan zorgen zij ervoor dat je zelf met de juiste adviseur of coach in gesprek kunt gaan.

Leer meer van Jouw Toekomst Adviseur
Alles wat onze Jouw Toekomst Adviseurs doen is erop gericht jouw werk leuk en interessant te houden. Merk jij dat je vastloopt maar kan je er niet precies je vinger erop leggen hoe dat komt? Ook dan staan zij graag voor je klaar. Samen onderzoek je waar de oorzaak ligt en ga je op zoek naar een oplossing.

Meer weten? Download hieronder het Stappenplan loopbaanplanning.

Gerelateerd Nieuws

Ontwikkel jouw vakkennis met ons opleidingsaanbod

In een specifieke branche als de meubelindustrie en interieurbouw...
Lees meer

Loopbaanplanning = toekomstplanning

Grote kans dat jij het prima naar je zin hebt op je werk. Maar de...
Lees meer