News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Ontwikkel jouw vakkennis met ons opleidingsaanbod

In een specifieke branche als de meubelindustrie en interieurbouw is het van belang dat jouw vakkennis continu up-to-date is.

Digitalisering, robotisering en allerlei andere factoren hebben het werk door de jaren heen compleet veranderd. En dit stopt niet. De wereld blijft zich continu ontwikkelen. Dit betekent dat jij tijdens je gehele loopbaan jezelf blijft uitdagen om bij te leren en bij te blijven.

Vakkennis catalogus
Op onze website vind je de catalogus. Hier kun je kiezen uit meer dan 600 onlinetrainingen waarmee je jouw vakkennis kunt vergroten. Maar daar blijft het niet bij. Je vindt hier bijvoorbeeld ook meer dan 100 audioboeken en testen. Als werknemer in de meubelindustrie en interieurbranche kun je aan de meeste cursussen in onze catalogus gratis deelnemen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 

Wanneer je niet zeker weet welke onlinetraining of audioboek bij jou past, neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur. Samen bespreek je jouw interesse of doelen en kun je zelfs een loopbaanplanning opstellen. Hierin bepaal je samen jouw doelen en tussentijdse resultaten. Met een specifieke training zou je zomaar deze doelen kunnen bereiken.

Doorstuderen met een persoonlijk budget
Het kan voorkomen dat de juiste gratis onlinetraining er niet voor jou tussen zit. De interieurbouw- en meubelindustrie biedt daarom verschillende soorten subsidies aan die het mogelijk maken om ook andere scholing te volgen, bijvoorbeeld bij jou in de regio. Via Schaven aan jouw Toekomst kun je aanspraak maken op een scholingssubsidie tot wel € 1.000 of een persoonlijk ontwikkelbudget.

Verantwoordelijk voor je eigen succes
Uiteindelijk is het aan jezelf om ervoor te zorgen dat je jouw vakkennis up-to-date houdt. Op ons portaal vind je de laatste tips en tricks om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden wij een divers opleidingsaanbod. Houd vooral onze nieuwspagina en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen in onze industrie. Meer weten over loopbaanplanning? Download dan hieronder het stappenplan.

Leer verder met de hulp van Jouw Toekomst Adviseur. Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Gerelateerd Nieuws

Loopbaanplanning = toekomstplanning

Grote kans dat jij het prima naar je zin hebt op je werk. Maar de...
Lees meer

Jouw Toekomst Adviseur helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling

Hoe kan Jouw Toekomst Adviseur helpen bij jouw persoonlijke ontwi...
Lees meer