News Created with Sketch. Geplaatst op:
14-12-2021
.

Goede training: Je loonstrook lezen

Loonheffing, cumulatieven, WGA. Wat betekenen al die termen op je loonstrook nu eigenlijk? Je leert het in de online training Je loonstrook lezen.

Je loonstrook: je krijgt hem als het goed is elke maand. Berg jij hem ook op nadat je naar het nettobedrag gekeken en verzucht hebt hoeveel eraf gaat van bruto- naar nettoloon? Of kijk je er wel goed naar maar begrijp je niet echt wat er allemaal opstaat. Speciaal daarvoor vind je in onze catalogus de online cursus Je loonstrook lezen.

De cursus is praktisch en heeft als basisdoel dat jij snapt wat er op je loonstrook staat. Je krijgt meer inzicht in de diverse onderdelen op je loonstrook en begrijpt waarvoor geld wordt ingehouden. Handig toch? De cursus duurt ongeveer 1 week. Echt geschikt voor iedereen die een loonstrook ontvangt van zijn werkgever en wil snappen wat er precies staat. 

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: 7 uur, verspreid over 1 week
  • Aanmelden: via deze link

 

Wil je meer weten over trainingen en opleidingen van Schaven aan jouw Toekomst? Heb je andere vragen over duurzame inzetbaarheid of over je meubelpensioen, neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur.