News Created with Sketch. Geplaatst op:
12-11-2021
.

Goede training: Microsoft Teams Basis

Teams helpt je om effectiever en sneller te werken binnen je organisatie. Met deze training leer je er soepel mee werken.

Microsoft Teams Basis was in oktober een van de veel gevolgde online cursussen uit onze catalogus. Teams werd in het afgelopen Corona-jaar razend populair. Bij ECM op kantoor was het de manier om toch nog met beeld en geluid contact met collega's te hebben, te overleggen, vergaderen of gewoon online de koffie-praat doen. Een basis om goed thuis te kunnen werken, uiteraard vooral voor mensen met kantoorwerk.

Maar Teams is veel meer dan zomaar een chat-programma. Microsoft Teams is hét alternatief voor die vele e-mails met collega’s. Het helpt je om effectiever en vooral sneller samen te werken in je organisatie. Het vergt ook zeker wel enige oefening voordat je er soepel mee werkt. In deze online training leer je alle basisbeginselen.

De cursus Microsoft Teams Basis duurt 12 uur en is opgebouwd uit 4 modules. Aan het einde van elke module is er een eindtoets. De eindtoetsen bestaan uit diverse meerkeuzevragen. Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt bewijs van afronding. 

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: 12 uur, 16 als je de extra materialen gebruikt
  • Aanmelden: via deze link.

 

Wil je meer weten over trainingen en opleidingen van Schaven aan jouw Toekomst? Heb je andere vragen over duurzame inzetbaarheid of over je meubelpensioen, neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur.

Gerelateerd Nieuws

Leuke training: Werkgeluk

Op zoek naar werkgeluk? Dan is deze leerlijn iets voor jou. Je w...
Lees meer

Leuke training: Hoe krijg ik een weerbare geest?

Een weerbare geest zorgt ervoor dat je beter kunt omgaan met moei...
Lees meer