News Created with Sketch. Geplaatst op:
06-05-2020
.

Hoe doe en communiceer jij?

De huidige crisis raakt mens, maatschappij en bedrijfsleven. Alles verandert in sneltreinvaart en dat brengt een hoop onzekerheid met zich mee. Hoe ga jij daarmee om? De DISC persoonlijkheidstest geeft meer inzicht in jouw persoonlijkheid.

Wat gebeurt er met de economie? Wat betekent dit voor mijn werk? Wat als mijn werk verandert of misschien zelfs ophoudt? Hoe ziet mijn loopbaan er dan uit? Hoe wendbaar ben ik? Wat past bij mij en wat niet? Hoe reageer ik op veranderingen?

Bedrijven willen op hun beurt weten welke medewerkers zij in huis hebben en hoe ze die optimaal kunnen inzetten. Met de gratis DISC persoonlijkheidstest krijg je op een eenvoudige manier inzicht in je persoonlijkheid. Deze basis test bestaat uit 16 vragen. Het kost je een paar minuten tijd om deze te beantwoorden. Je ontvangt meteen een duidelijke, kleurrijke uitslag met een beknopte uitleg. Zo krijg je snel een globaal beeld van jouw natuurlijke stijl van communicatie en gedrag.

Ga de uitdaging aan en onderzoek ‘hoe jij doet en communiceert’. Het kan je helpen bewuster na te denken over wie je bent en hoe je met zaken omgaat. Ook geeft het je inzichten welke taken en werkzaamheden goed bij jou passen.

Een uitgebreide DISC persoonlijkheidstest of een adviesgesprek over jouw werk en toekomst kan dan een logische vervolgstap zijn. Andere tests die inzicht geven in jouw vaardigheden zijn de Talentscan en de Competentiemeter. Onze Jouw Toekomst Adviseurs gaan hier graag vertrouwelijk met jou over in gesprek. Bel of mail voor meer informatie: 023-515 8800 of info@schavenaanjouwtoekomst.nl.

Je kunt ons volgen via onze nieuwsbrief. Elk kwartaal ontvang je het laatste nieuws waarmee jij kunt schaven aan jouw toekomst. Onderaan de homepage kun jij je hiervoor aanmelden.