News Created with Sketch. Geplaatst op:
22-02-2021
.

Hoe hoog is jouw persoonlijk leerbudget?

Tweederde van de Nederlandse werknemers weet niet over hoeveel leerbudget hij of zij kan beschikken. Tegelijk geeft 57% van de HR-professionals aan dat beschikbare leermiddelen te weinig worden gebruikt. Bij 21% van de ondervraagden schommelt het budget tussen €500 en €999. Dat blijkt uit een jaarlijks onderzoek van Motivaction/Sparkey in opdracht van Studytube.

Hoe hoog is jouw budget?

In de Meubelindustrie en Interieurbouw wordt voor cursussen en trainingen 100% van de cursuskosten vergoed, met een maximum van €1.000 per werknemer per jaar. Dit kan een cursus voor je werk zijn of een cursus voor jezelf. Wil jij een trainerscursus doen om veldtrainer bij de voetbal te worden. Dan kunnen de kosten daarvan gesubsidieerd worden. Daarvoor hoef je geen toestemming van je werkgever te hebben.

Je kunt zelfs €2.500 vergoed krijgen als Jouw Toekomst Adviseur jou voorafgaand goedkeuring verleent om een cursus te gaan doen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een persoonlijk loopbaan/ontwikkeltraject.

Wat wil jij doen?

Dus wil je een stap maken in je carrière of wil je een carrièreswitch maken of heb je altijd al die ene opleiding willen doen, maar was die net even te duur? Wat jouw motivatie ook is, neem contact met ons op via info@schavenaanjouwtoekomst.nl of 023 515 8880. Of vul het subsidieformulier in en dien het in bij het Expertisecentrum Meubel (ECM): subsidie@ecmeubel.nl

Hier lees je meer over de spelregels van de subsidies.

Wil je weten wat ECM  nog meer voor je kan betekenen, kijk dan op www.ecmeubel.nl

Je kunt ook eens rondneuzen in onze catalogus. De cursussen die we hier aanbieden zijn gratis voor werknemers uit de sector.