News Created with Sketch. Geplaatst op:
29-01-2021
.

Studeren met subsidie

Ons hele leven staat op dit moment vrijwel geheel in het teken van de pandemie. Het is een goed idee om dan de zinnen te verzetten, bijvoorbeeld door een cursus te volgen. Je zit met je gedachten in een andere wereld en je doet kennis op die je nu en straks kunt gebruiken.

Wist je dat Schaven aan jouw Toekomst gratis online trainingen biedt die je op je eigen tempo kunt volgen? Het aanbod is heel divers. Bijvoorbeeld een online training Gezonde gewrichten of het luisterboek In 10 stappen succesvol beleggen. Bekijk het totale aanbod op ECM Academy.

Je kunt ook een opleiding volgen. Je kunt zelf uitzoeken wat jou interesseert en wat je kunt gebruiken in je werk. Bespreek samen met je werkgever welke opleiding toegevoegde waarde heeft voor jullie bedrijf. Op alle opleidingen kun je 100% subsidie krijgen met een maximum tot € 1.000,- per jaar. Je leest meer over scholingssubsidie op de site van Expertisecentrum Meubel (ECM).

Ook vanuit ECM worden er opleidingen gegeven. Ben jij praktijkopleider? Dan hebben we een mooie 4-daagse opleiding op diverse locaties in Nederland. De opleiding is 100% gesubsidieerd. Er zijn ook trainingen voor de beginnend en gevorderd leidinggevende, projectleider en nog veel meer. Kijk op de site van ECM voor alle mogelijkheden.

Wil je meer informatie of vind je het lastig te bedenken welke opleiding je zou willen doen? Jouw Toekomst Adviseur helpt je graag op weg. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Gerelateerd Nieuws

Juist nu: leer online

Deze periode leent zich uitstekend om een cursus of training te v...
Lees meer

Zet je brein in beweging

De komende periode zit je waarschijnlijk vaker thuis dan je lief ...
Lees meer

De competentiemeter: wat kun en ken je?

Met de ECM competentiemeter krijg je op een eenvoudige manier inz...
Lees meer