News Created with Sketch. Geplaatst op:
25-12-2020
.

Zet je brein in beweging

De komende periode zit je waarschijnlijk vaker thuis dan je lief is. Waar mogelijk werk je thuis en als het goed is besteed je je vrije tijd ook hoofdzakelijk tussen je eigen muren. Misschien ben je na de feestdagen het stilzitten beu en wil je weer echt wat gaan doen. Of misschien heb je goede voornemens gemaakt om het komende jaar stappen te zetten op werkgebied. Wat ook de reden is om in beweging te komen, de komende periode leent zich uitstekend om je te ontwikkelen.

In onze catalogus vind je talloze mogelijkheden om iets nieuws te leren. Niet alle trainingen zijn werkgerelateerd. Dat hoeft ook niet, want voor jou als persoon is het altijd goed om iets nieuws te leren. Als je leert, dan groei je. Elke training draagt bij aan je zelfvertrouwen. Ook krijg je meer zicht in je kwaliteiten. En als je eenmaal de smaak van het leren te pakken hebt, dan is de stap naar ‘serieus leren’ een stuk kleiner.

Een greep uit het oneindige aanbod in onze catalogus: Denken als Gordon Ramsay, Gezond thuiswerken, Personal Branding en Succesvol leren bloggen. De lesstof wordt op verschillende manieren aangeboden. Er zijn luisterboeken, workshops of langere cursussen en alles daartussen. Er is dus altijd wel een cursus die bij jou past. De meeste zijn gratis voor medewerkers uit de meubel- en interieurbranche.

Heb je toch een beetje hulp nodig? Schroom dan niet om contact te zoeken met Jouw Toekomst Adviseur. Deze weet welke opleidings- en subsidiemogelijkheden er bestaan binnen de meubel- en interieurbranche. Ook kan hij of zij je helpen ontdekken waar jouw talenten en ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Uit de gesprekken volgt een vrijblijvend advies. Als je naar aanleiding daarvan een opleiding of cursus gaat volgen, dan kun je daar tot € 2.500 subsidie voor krijgen. Meer informatie? Neem contact op met Jouw Toekomst Adviseur.

Gerelateerd Nieuws

Leren voor de lol

Niet iedereen vindt leren leuk. Velen associëren het met ‘school’...
Lees meer

Beter worden in je werk

Als je een betere voetballer wilt worden, ga je trainen. Bij voet...
Lees meer

Volg een opleiding via Schaven aan jouw Toekomst

Wil je een opleiding of cursus volgen? Bij Schaven aan jouw Toeko...
Lees meer