News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Trainingen: 3 x leidinggeven

Wil je je carrière een boost geven, je leidinggevende capaciteiten verbeteren of anderen begeleiden in hun opleiding? Kijk dan eens naar onderstaande trainingen.

Training Praktijkopleider
Als praktijkopleider ondersteun je de student(en) die in het bedrijf een opleiding in de Beroepsbegeleidende Leerweg (bbl) volgen. Je organiseert de leeractiviteiten en begeleidt en coacht de student op de werkvloer. Van de praktijkopleider wordt ook verwacht dat hij studenten kan enthousiasmeren, motiveren en stimuleren. Een mooie maar geen gemakkelijke taak.

De training Praktijkopleider van ECM sluit goed aan op de praktijk. In 7 blokken, verdeeld over 4 dagen, word je helemaal bijgespijkerd. De training sluit af met een examen.

Meer informatie over de training, locatie en data vind je via deze link.

Training Projectleider
Als projectleider zorg je ervoor dat projecten soepel, binnen de gestelde tijd, volgens de klantwens en binnen het gestelde budget verlopen. In deze training leer je hoe je projecten organiseert en hoe je omgaat met belanghebbenden binnen het project.  

In 6 bijeenkomsten leer je over de fasen inventariseren, definiëren, plannen, uitvoeren en evalueren. Dat doe je aan de hand van een klantcase.

Meer informatie over de training, locatie en data vind je via deze link.

Training Leidinggeven basis
In deze vierdaagse training bekijken je eerst in wat voor wereld je bedrijf staat. Hoe ziet de omgeving van het bedrijf eruit? Wat laat de markt zien? Wat zijn de wensen van de klanten en hoe reageert jouw bedrijf daarop? Je leert hoe je als leidinggevende omgaat met een wereld die sterk én blijvend verandert. Je krijgt handvatten om te anticiperen, organiseren, regisseren, faciliteren en problemen op te lossen.

Meer informatie over de training, locatie en data vind je via deze link.

In de Meubelindustrie en Interieurbouw wordt 100% van de cursuskosten vergoed, met een maximum van €1.000 per werknemer per jaar. Dit kan een cursus voor je werk zijn of een cursus voor jezelf. Als Jouw Toekomst Adviseur voorafgaand goedkeuring geeft aan een cursus, bijvoorbeeld naar aanleiding van een persoonlijk loopbaan/ontwikkeltraject, kun je zelfs €2.500 vergoed krijgen.

Het subsidieportaal bereik je via deze link. Neem bij vragen over scholing contact op met info@schavenaanjouwtoekomst.nl of 023 -515 8880.

Gerelateerd Nieuws

Leren voor de lol

Niet iedereen vindt leren leuk. Velen associëren het met ‘school’...
Lees meer

Hoe hoog is jouw persoonlijk leerbudget?

Tweederde van de Nederlandse werknemers weet niet over hoeveel le...
Lees meer