News Created with Sketch. Geplaatst op:
22-07-2020
.

Zo ga je ontspannen op vakantie

Niet iedereen komt ontspannen van zijn vakantie terug. We geven je 4 tips om echt te relaxen tijdens je vakantie.

De vakanties staan weer voor de deur. Voor velen een moment om lekker naartoe te leven. Maar als je eenmaal vakantie hebt, blijkt het niet altijd even makkelijk om ook echt te ontspannen, ook al wil je nog zo graag. We geven je graag wat tips om je vakantie zo ontspannen mogelijk te beginnen zodat je optimaal kunt genieten van je vrije dagen.

1. Plan je laatste werkweek van tevoren

Begin op tijd met het plannen van de laatste periode voor je vakantie, zodat je niet op het laatste moment nog voor verrassingen komt te staan. Goed plannen voorkomt dat je nog helemaal vol adrenaline in je lijf op vakantie gaat.

2. Zorg voor een goede overdracht en vervanging

Zorg dat je je werk overdraagt aan een collega van wie je weet dat die het werk goed van je overpakt. Zo kan je de boel met een gerust hart achterlaten.

3. Neem wat eerder vrij als je ook echt van huis weg gaat

Neem nog wat tijd thuis voordat je ook echt op vakantie gaat. Zo kom je al een beetje in de relaxstand.

4. Beperk het gebruik van je laptop tijdens je vakantie. Of liever: laat hem helemaal thuis

Voor een ontspannen gevoel doe je er goed aan je laptop thuis te laten. Het is goed je werk af en toe helemaal los te laten.

Tijdens een ontspannen vakantie kun je je weer even helemaal opladen. En vaak brengt zo’n periode los van de dagelijkse gang van zaken ook weer ruimte voor nieuwe ideeën. Zo kun je als je terug komt weer fris aan de slag.

In onze catalogus vind je verschillende cursussen die je helpen te ontspannen. Vóór of tijdens je vakantie. Wat dacht je van 10 minuten ochtendmeditatie.