News Created with Sketch. Geplaatst op:
28-04-2021
.

Doe mee: CNV webinars

CNV actief organiseert dit voorjaar weer een interessant (online) programma voor werknemers in de meubelindustrie of interieurbouw. Ook als je geen lid bent van CNV dan ben je van harte welkom.

CNV actief biedt dit voorjaar weer een paar interessante webinars aan op gebied van werkgeluk en vitaliteit. Als werknemer in de meubelindustrie en interieurbouw kun je gratis deelnemen, ook als je geen lid bent van CNV. Kijk snel of er iets voor jou bij zit.

Programma

Zet jezelf op de kaart! (maximaal 15 deelnemers)

20 mei 19.00 – 20.00 uur

Herken jij dat? Dat je soms het gevoel hebt dat iemand op een andere golflengte zit dan jij? Je irriteert je aan het gedrag van je collega of iemand uit je gezin. Of andersom, dat je heel fijn samenwerkt met een collega en een half woord genoeg is. Gedrag en communicatie is een complex verhaal. We hebben er allemaal elk moment van de dag mee te maken. In deze workshop nemen we je mee in gedrag van mensen. We bespreken waarom de een anders reageert dan de ander. Hoe ga je daarmee om? Als je begrijpt waar gedrag vandaan komt, ontstaat er ruimte voor mooie(re) samenwerkingen en verbinding met elkaar.

Werken aan jouw vitaliteit! (maximaal 15 deelnemers)

25 mei 19.00 – 20.00 uur

Door een gezonde leefstijl verklein je de kans op ziekten en voel je je vitaal. Bij leefstijl denken we voornamelijk aan lijnen en voeding, maar leefstijl is zoveel meer dan dat. Leefstijl gaat ook over voldoende bewegen, goed slapen, voeding die je lichaam ook echt voedt, werk/ privébalans en hoe je omgaat met stress. Welke keuzes maak je en waar start je? In deze korte workshop krijg je handvatten voor een gezonde leefstijl op je werk en thuis.

Werkgeluk

31 mei 13.30 – 15.00 uur

Voelen dat je op de goede plek zit. Fluitend naar je werk. Plezier met collega’s. Het zijn allemaal signalen dat jij gelukkig bent op je werk. Wist je dat gelukkig zijn in je werk de belangrijkste voorwaarde is om ook buiten je werk gelukkig te zijn? Wie werkt met plezier is bovendien productiever, innovatiever, minder snel ziek en ervaart meer voldoening uit het werk. Ervaar jij werkgeluk? Zelf heb je heel wat tools in handen waarmee je je eigen werkgeluk kan vergroten. Wil jij hier meer over weten? Neem dan deel aan deze webinar.

Geldzorg

1 juni 13.30 – 15.00 uur

Zet je eerste stap naar meer grip op je eigen knip. In slechts 1 uur krijg je praktische tips over hoe je zelf je financiële situatie kunt verbeteren.  In iedere fase van je leven speelt geld een rol. Het is dus fijn als je inzicht hebt in waar je nu staat en wat je kunt doen. Samen kijken we welke stap nu bij jou past.

Zorgen dat werkt niet lekker

3 juni 13.30 – 15.00 uur

Zorg geven aan iemand in je omgeving heeft vaak een grote impact op je eigen leven. Hoe combineer jij zorg voor je gezin, je werk, jezelf en de extra (mantel)zorg die je verleent. In dit webinar krijg je de kans om eens goed te kijken wat de impact is op jouw leven, wat je kunt doen om een goede balans te houden en laten we je zien waar je hulp en ondersteuning kunt vinden. Ben jij op zoek naar handvatten om jouw energie te kunnen verdelen, zonder dat je iemand tekort doet? Wil je horen hoe anderen hiermee omgaan? Meld je dan aan.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar cnvactief@cnvvakmensen.nl.

Opgeven kan via deze link of scan de volgende QR-code:

qr webinars

 

cnv actief