News Created with Sketch. Geplaatst op:
16-11-2021
.

Herinnering: Webinar Grip op je knip

Heb jij je al aangemeld voor de gratis webinar Grip op je knip? Hierin krijg je meer inzicht in jouw financiële situatie en krijg je handvatten om die te verbeteren. Zorg dat je erbij bent op 25 november.

Of je net op jezelf gaat wonen, kinderen krijgt of met pensioen gaat. Geld speelt een grote rol in iedere fase van je leven. Het is fijn om inzicht te hebben in je financiële situatie en te weten welke stappen je kunt zetten. Het gratis webinar Grip op je knip laat je zien hoe jij ervoor staat en hoe je jouw situatie kunt verbeteren.

Het webinar vindt plaats op 25 november van 20 tot 21 uur. Het is volledig online én gratis. Tijdens en na het webinar is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Welk geldtype ben jij?
  • Tips & tricks om eenvoudig je financiën op orde te brengen
  • Waar sta je financieel?
  • Welke stappen kun jij maken om meer grip op je geld te krijgen?

 

Als je deelneemt, krijg je bovendien gratis en vrijblijvend toegang tot het Financieel Fitpakket. Een budgetcoach staat klaar om tijdens en na het webinar vragen te beantwoorden. Na afloop ontvang je handige tools in je mailbox waarmee je structuur in je financiën kunt aanbrengen.

Je kunt je nu aanmelden. Voorafgaand ontvang je een link per e-mail waarmee je kunt deelnemen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met CNV Zorgzaam.

Gerelateerd Nieuws

Word ook financieel fit

Kom je moeilijk rond en heb je behoefte aan ondersteuning bij jou...
Lees meer

Financieel fit

Door een verandering in je leven kan het een uitdaging worden om ...
Lees meer

Meld je aan voor het webinar In gesprek over geld

Op 5 november organiseert Schaven aan jouw Toekomst samen met CNV...
Lees meer