News Created with Sketch. Geplaatst op:
15-01-2021
.

Zoek hulp bij geldzorgen

Verminderd werkvermogen of verzuim door geldzorgen komen vaker voor dan je denkt. Bij Schaven aan jouw Toekomst helpen we je op weg als je problemen hebt met je financiën.

Als je het moeilijk vindt je financiën op orde te krijgen of je hebt geldzorgen, dan levert dat stress op. Soms zelfs zoveel dat je je niet meer op je werk kunt concentreren of dat je er ziek van wordt. Verminderd werkvermogen of verzuim door geldzorgen komen vaker voor dan je denkt.

Het is goed om te weten dat er hulpverleners en instanties zijn die je kunnen helpen bij financiële vragen. De komende periode vind je op dit portaal veel tips waarmee je meer inzicht in en grip op je geldzaken krijgt.

Als je geldzorgen hebt, dan is het goed om daar met je werkgever over te spreken. Bij Schaven aan jouw Toekomst begrijpen we dat dat niet altijd makkelijk is. Daarom kun je de hulp inroepen van Jouw Toekomst Adviseurs. Zij helpen je met praktische info, bijvoorbeeld over de 80-90-100-regeling of bij vragen over ziekte en inkomen. Maar zij helpen je ook op weg als je een gesprek over geld wilt aangaan met je werkgever. Schakel Jouw Toekomst Adviseur in via 023-515 88 80 of info@schavenaanjouwtoekomst.nl. Ga niet zitten tobben bij geldproblemen, maar zoek hulp. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.