News Created with Sketch. Geplaatst op:
28-11-2022
.

Zoek hulp bij geldzorgen

In tijden waar energieprijzen door het dak gaan, kampen veel mensen met geldzorgen. Dit kan veel stress opleveren. Als zoiets gebeurt, kan dat concentratieproblemen op je werk met zich meebrengen. Geldzorgen kunnen er zelfs toe leiden dat je letterlijk ziek wordt. Het is daarom belangrijk om hulp te zoeken wanneer je jouw financiën even niet meer op een rijtje krijgt.

Ook in de meubelindustrie komen we werknemers tegen die hulp nodig hebben bij geldzorgen. Bij Schaven aan jouw Toekomst helpen we je graag op weg. Jouw Toekomst Adviseur staat voor je klaar en helpt je met praktische info en vragen over fit en vitaal aan het werk blijven. Dit is altijd anoniem en vertrouwelijk.

Jouw Toekomst Adviseur begrijpt dat het lastig is om met je werkgever te praten over jouw geldproblemen. Ook daarin proberen wij jou te begeleiden. Samen kunnen we een gesprek voorbereiden. Als dat nodig is, kunnen wij ook aanwezig zijn bij zulke gesprekken.

Aan de weg timmeren met geldzorgen
Heb je specifieke vragen over je financiële huishouding, dan kun je mogelijk beter direct contact zoeken met een budgetcoach. Wil je weten welke instanties je kunnen helpen bij het aflossen van je schulden? Heb je hulp nodig om je inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen? Wil je weten hoe je je inkomsten voor later moet regelen? Met dat soort vragen kun je terecht bij de budgetcoach. Als medewerker in de interieurbouw en meubelindustrie kun je gratis gebruik maken van de Financieel Fitpakketten van CNV Geldzorg. Op onze pagina’s Geldzaken lees je er meer over.

In contact komen met Jouw Toekomst Adviseur? Dit kan via info@schavenaanjouwtoekomst.nl en 023 515 88 80. Of kijk op de contactpagina welke adviseur het beste past bij jouw vraag. Heb je behoefte aan een dagelijks geheugensteuntje over geldzaken? Download dan onze gratis pdf Wat te doen bij geldzorgen?

 

Gerelateerd Nieuws

Geld besparen in december. Zo doe je dat

De decembermaand komt er weer aan. De sint komt naar ons land en ...
Lees meer

Voorkom schulden met deze 3 tips

Zoals het oude spreekwoord luidt: voorkomen is beter dan genezen....
Lees meer