News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Zit jij lekker in je vel? Doe de gezondheidscheck!

Gezond zijn betekent niet alleen een goed functionerend lichaam hebben. Het gaat ook over je mentale gezondheid. Zit jij lekker in je vel? Die vraag is heel belangrijk. In de eerste plaats is je gezondheid voor jezelf en je naasten waardevol. Maar ook voor je werkgever is je gezondheid belangrijk. Het is zo fijn dat jij als medewerker in de interieurbouw en meubelindustrie lekker in je vel zit. Op het werk én daarbuiten.

 

Doe de Persoonlijke Gezondheidscheck!

Je hebt vast wel eens een uitnodiging voor de Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) van &niped voorbij zien komen. Heb je hier al wel eens aan meegedaan? Top! Twijfel je nog? Misschien helpen ervaringen van andere medewerkers. Die lees je hier. We raden je altijd aan de stap toch te nemen. Voorkomen is beter dan genezen. De Persoonlijke Gezondheidscheck is speciaal samengesteld voor medewerkers uit de meubelindustrie en interieurbouw. De PGC wordt volledig gesubsidieerd. Ideaal dus om te checken hoe jij in je vel zit.

 

Wat zijn gezondheidschecks?

Door regelmatig gezondheidschecks te doen, heb je meer inzicht op je eigen gezondheid. Het kan je helpen bepaalde gezondheidsproblemen te voorkomen. De Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) start met een online vragenlijst. Vervolgens krijg je thuistesten die je uit kunt voeren wanneer het jou uitkomt. Hiermee krijg je inzicht in jouw gezondheid: fysiek én mentaal. Nu kun je aan de slag! Je krijgt handige tips waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Jouw leefstijl en gezondheid in beeld

Je leefstijl en mentale gezondheid zijn belangrijke factoren voor je gezondheid. De vragenlijst van PGC focust zich hierop. Jouw algehele gezondheid wordt in kaart gebracht en daarmee ook de risico’s die hieraan gerelateerd zijn. Het soort werk dat je doet speelt hierin ook een belangrijke rol. Al deze factoren worden samengebracht in een gezondheidsrapport. 

 

Uitslag Persoonlijke Gezondheidscheck

Het gezondheidsrapport geeft met stoplichtkleuren overzichtelijk aan waar het goed gaat, wat je verbeterpunten zijn en op welke risico’s je direct actie moet ondernemen. Het rapport wordt aangevuld met praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Of dit nu zelfstandig is of onder begeleiding van professionele hulp. 

 

Geen zorgen, de resultaten worden niet met je werkgever gedeeld. Ze zijn volledig privé en je kunt er zelf mee aan de slag gaan. Weet je niet goed waar je moet beginnen, of heb je andere vragen over de Persoonlijke Gezondheidscheck? Neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur. We helpen je graag verder.

 

Zin om meer met je gezondheid bezig te zijn? Bekijk dan ons aanbod in cursussen en trainingen eens in de catalogus. Deze cursussen kunnen je enorm helpen je gezondheid te verbeteren. Probeer bijvoorbeeld eens: