News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Keuzes, keuzes: hoe maak je de juiste?

De wereld van vandaag biedt zó veel keuzemogelijkheden. Voor sommigen is dit fijn, voor anderen iets minder. Keuzes maken kan behoorlijk lastig zijn. Zéker als het gaat over keuzes in het werkgebied. Zit jij nog goed op je plek, of zou je je eigenlijk verder willen ontwikkelen? En welke opties heb je dan? Wij helpen je!

 

Bedenk wat je écht leuk vindt

Wat vind je leuk om te doen? Waar liggen je passies? Denk ook na over wat je nu het leukste vindt aan je werk, of wat je graag erbij zou willen doen of leren. Wil je je verdiepen in een bepaald onderwerp? Zijn er functies die je ambieert? Deze vragen beantwoorden is niet altijd makkelijk, maar het helpt om voor jezelf een beter beeld te krijgen bij wat bij je past en wat je graag zou willen doen.

Ontdek je talenten en vaardigheden

Als je moeite hebt met het ontdekken van jouw talenten en wat écht bij je past, kunnen tools je enorm helpen. Op onze pagina ‘Ontwikkeling’ vind je meer informatie over bijvoorbeeld een Talentscan. Maar ook een professionele DISC-analyse kan je inzichten geven. En zo zijn er nog meer mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om te kiezen welke tool het beste bij jouw vraag aansluit, zodat jij een goede keuze kunt maken. Super interessant toch?

 

Ruim aanbod trainingen in de catalogus

Weet jij al wat je graag wilt leren en wil je direct aan de slag? Dat kan! Ontdek ons uitgebreide aanbod aan (online) trainingen in de catalogus. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers uit de interieurbouw en meubelindustrie. Dat is mooi meegenomen!

 

Volg een opleiding met het opleidingsbudget

Het is heel waardevol om een opleiding te volgen. Zowel voor jezelf als voor je werkgever. Je kunt gebruikmaken van een de scholingssubsidie of van je persoonlijk ontwikkelbudget. Dat maakt het volgen van een opleiding ook nog eens financieel aantrekkelijk.

 

Hulp nodig? Schakel de hulp in van Jouw Toekomst Adviseur!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heel begrijpelijk. Dan kun je het beste een gesprek aangaan met je leidinggevende of met één van de Adviseurs. Juist als je even niet zo lekker in je vel zit, of als je niet weet welke richting je op wilt, kan dit heel behulpzaam zijn. Dus neem die stap, ga het gesprek aan en ontwikkel je talenten!