News Created with Sketch. Geplaatst op:
05-08-2022
.

Cursus: geheim van time management

Anton de Heij weet alles over de opleidingen die je via Schaven aan jouw Toekomst kunt volgen. Af en toe spijkert hij ook zijn eigen kennis bij via onze catalogus. Onlangs verdiepte hij zich in de geheimen van time management.

'Vandaag zat ik een beetje in de knoei met mijn to-dolijstje op het werk. Ik had een vrije dag gehad en vond onverwachte mails en een afspraak in mijn mailbox. Een collega die ik net even nodig had, was op vakantie. Het was duidelijk, ik had mijn planning niet helemaal op orde. Ik herinnerde me dat ik in de catalogus van Schaven aan jouw Toekomst recent een samenvatting had gezien van het boek 15 Secrets successful people know about time management. Anders dan de titel doet vermoeden is de samenvatting gewoon in het Nederlands. En ja hoor, compact en heel goed leesbaar.

Het kostte me een dik half uur, maar daarna had ik meteen handvatten en zin om weer iets meer structuur te brengen in mijn planning. Heb jij ook problemen met het structureren van je werktijd? Dan raad ik je aan om deze samenvatting te lezen. Wie weet ga je daarna het hele boek lezen, want daar heb je dan ondertussen weer tijd voor kunnen maken.

Mijn favoriet is ‘geheim’ nummer 9: Zeg nee tegen alles wat niet aan jouw doelen en belangen bijdraagt. In onze catalogus lees je meer over dit boek.' 

 

Gerelateerd Nieuws

Leuke training: Werkgeluk

Op zoek naar werkgeluk? Dan is deze leerlijn iets voor jou. Je w...
Lees meer

Leuke training: Hoe krijg ik een weerbare geest?

Een weerbare geest zorgt ervoor dat je beter kunt omgaan met moei...
Lees meer

Goede training: Je loonstrook lezen

Loonheffing, cumulatieven, WGA. Wat betekenen al die termen op je...
Lees meer