News Created with Sketch. Geplaatst op:
25-04-2022
.

Goede cursus: Agile werken in 60 minuten

Agile betekent wendbaar. Als je agile werkt dan pas je je werk of werkwijze aan aan je bevindingen of de omstandigheden.

Agile werken, is dat niet iets met computers of IT? Dat kan. Agile betekent wendbaar. Als je agile werkt dan wil dat zeggen dat je projecten indeelt in overzichtelijke brokjes. Tijdens dit proces leer je dat je bepaalde zaken moet bijstellen of anders moet doen. Dat doe je dan meteen in het eerstvolgende brokje.

Deze manier van werken vraagt om een hecht team, waarin vertrouwen, openheid en feedback een belangrijke rol spelen. Wil je precies weten wat agile werken inhoudt en of het iets is voor het bedrijf waar jij werkt, meld je dan aan voor het luisterboek Agile werken in 60 minuten. De schrijvers Rob van Lanen en Rini van Solingen hebben jarenlange ervaring met agile werken en leggen op een toegankelijke wijze uit hoe ook jij kunt profiteren van deze denk- en werkwijze. 

PRAKTISCHE GEGEVENS EN AANMELDEN:

  • Kosten: gratis voor medewerkers uit de branche
  • Studieduur: 60 minuten
  • Aanmelden: via deze link

 

Wil je meer weten over trainingen en opleidingen van Schaven aan jouw Toekomst? Heb je andere vragen over duurzame inzetbaarheid of over je meubelpensioen, neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur.

Gerelateerd Nieuws

Goede training: Microsoft Teams Basis

Teams helpt je om effectiever en sneller te werken binnen je orga...
Lees meer

Goede training: Je loonstrook lezen

Loonheffing, cumulatieven, WGA. Wat betekenen al die termen op je...
Lees meer

Leren voor de lol

Niet iedereen vindt leren leuk. Velen associëren het met ‘school’...
Lees meer