News Created with Sketch. Geplaatst op:
26-11-2021
.

Top-3 online cursussen

Als medewerker in meubelindustrie en meubileringsbedrijven kun je jezelf verder ontwikkelen met cursussen en trainingen uit onze catalogus. Om je te inspireren laten we je regelmatig zien wat de populairste trainingen van het moment zijn.

We laten je graag maandelijks de top-3 zien van de gevolgde online cursussen van Schaven aan jouw toekomst. De top-3 van de afgelopen periode is:

  1. De Disc persoonlijkheidstest professional
  2. Microsoft Teams Basis
  3. ADHD, wat je erover moet weten

 

In september stond de DISC-test ook al op nummer 1 in de top-3. Waarom is hij zo populair? Deze test onthult jouw belangrijke eigenschappen, hoe je bij voorkeur denkt, handelt en communiceert. En dat kan best van invloed zijn op hoe jij als persoon op je werk bent en hoe je samenwerkt in je team of bedrijf. Eerder berichtten we al over de DISC-test op Schaven aan jouw Toekomst.

De online cursussen vind je in onze catalogus op deze website. Je kunt kiezen uit meer dan 600 online trainingen, ruim 100 audioboeken, podcasts en testen. Er zijn ook leerlijnen gemaakt waarbij meerdere cursussen rond een thema zijn samengevoegd. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers in de meubel en interieurbouw. Heb je hulp nodig bij jouw ontwikkelplan? Neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur.

Gerelateerd Nieuws

Leuke training: Werkgeluk

Op zoek naar werkgeluk? Dan is deze leerlijn iets voor jou. Je w...
Lees meer

Goede training: Microsoft Teams Basis

Teams helpt je om effectiever en sneller te werken binnen je orga...
Lees meer