News Created with Sketch. Geplaatst op:
29-04-2021
.

Vul hem in en win!

Maak kans op een Keuze Cadeaukaart ter waarde van €50!

Je hebt nog een dikke week om kans te maken op een van de Keuze Cadeaukaarten ter waarde van €50. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onze enquête invullen. In deze enquête vragen we je wat jij nodig hebt op het gebied van vitaliteit, werkgeluk en arbeidsomstandigheden. Schaven aan jouw Toekomst richt zich op medewerkers in de meubelindustrie en interieurbouw en is opgericht door werknemersorganisaties CNV Vakmensen en FNV, brancheorganisatie CBM en het Expertisecentrum Meubel.

Zoals je op deze site kunt zien, vind je op Schaven aan jouw Toekomst actuele informatie, interviews en een gratis online cursusplatform. Alle medewerkers in de branche die zich willen ontwikkelen door middel van een betaalde cursus, opleiding of training kunnen hiervoor subsidie aanvragen.

Door de enquête krijgen we inzicht in wat jij belangrijk vindt en nodig hebt. Zo kunnen we jou in de toekomst gerichte en interessante informatie bieden. Doe je mee? Klik op deze link of scan de QR-code als je de enquête mobiel wilt invullen. Het kost slechts 8 minuten van je tijd. Je kunt meedoen tot 10 mei.

enquete

Deelnemen is alleen mogelijk voor werknemers uit de meubelindustrie en interieurbouw.