News Created with Sketch. Geplaatst op:
16-04-2021
.

Workshop Mindgym

Gezondheid gaat niet alleen over een fit lichaam. Je zit pas echt lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Met Mindgym train je je brein. CNV-leden kunnen zich nu inschrijven voor een workshop onder leiding van Wouter de Jong.

Het boek Mindgym verscheen in 2018. Auteur Wouter de Jong baseert zich hierin op de theorie van Richard Davidson, die zegt dat 4 ‘breincircuits’ zorgen voor een zogenaamd happy brain. Dit zijn: aandacht, altruïsme, positiviteit en veerkracht. Uit onderzoek blijkt dat je deze circuits ook kunt trainen en dat is precies wat we in deze workshop gaan doen.

Wouter de Jong schreef na het succes van Mindgym nog 2 boeken: Mindgym Work-outs en het kinderboek Superkrachten voor je hoofd. Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker. Eerder werkte hij als acteur. Misschien ken je hem wel van GTST of Villa Achterwerk. Wouter is een optimist. Hij realiseert zich dat je de wereld niet naar je hand kunt zetten, maar dat je hem wel een beetje mooier kunt maken. Je begint daarmee in je eigen hoofd.

De workshop is interactief en zit vol humor. Je leert er dus niet alleen van, maar er kan ook veel gelachen worden. Zie het als een proteïneshake voor je hersenen. Tijdens de workshop worden uiteraard de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

CNV-leden kunnen zich nog inschrijven voor deelname in:

  • Drachten: 27 mei - 13.30-16.30 uur
  • Apeldoorn/Beekbergen: 11 juni - 13.30-16.30 uur
  • Nijmegen: 15 juni - 13.30-16.30 uur

 

Ben je geen lid van het CNV, maar heb je wel behoefte aan hersengymnastiek? Dan kun je als werknemer in de meubelindustrie en interieurbouw de luistercursus Mindgym volgen. Alle  cursussen uit onze catalogus zijn gratis voor medewerkers uit de branche.