News Created with Sketch. Geplaatst op:
27-09-2021
.

Gratis webinar: Grip op je knip

Geld speelt een belangrijke rol in iedere fase van je leven. Of je net op jezelf gaat wonen, kinderen krijgt of met pensioen gaat. Het gratis webinar Grip op je knip geeft je meer inzicht in jouw financiële situatie en biedt handvatten om die te verbeteren.

Of je net op jezelf gaat wonen, kinderen krijgt of met pensioen gaat. Geld speelt een grote rol in iedere fase van je leven. Het is fijn om inzicht te hebben in je financiële situatie en te weten welke stappen je kunt zetten. Het gratis webinar Grip op je knip laat je zien hoe jij ervoor staat en hoe je jouw situatie kunt verbeteren.

Het webinar vindt plaats op 25 november van 20 tot 21 uur. Het is volledig online én gratis. Tijdens en na het webinar is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Welk geldtype ben jij?
  • Tips & trics om eenvoudig je financiën op orde te brengen
  • Waar sta je financieel?
  • Welke stappen kun jij maken om meer grip op je geld te krijgen?

 

Als je deelneemt, krijg je bovendien gratis en vrijblijvend toegang tot het Financieel Fitpakket. Een budgetcoach staat klaar om tijdens en na het webinar vragen te beantwoorden. Na afloop ontvang je handige tools in je mailbox waarmee je structuur in je financiën kunt aanbrengen.

Je kunt je nu aanmelden. Voorafgaand ontvang je een link per e-mail waarmee je kunt deelnemen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met CNV Zorgzaam.

Gerelateerd Nieuws

Interview CNV Geldzorg

De coronacrisis treft 1 op de 5 Nederlanders vanaf 18 jaar in de ...
Lees meer

Gratis webinar: In gesprek over geld

Geldzorgen bespreek je niet zo makkelijk op de werkvloer. Dat is ...
Lees meer

Word ook financieel fit

Kom je moeilijk rond en heb je behoefte aan ondersteuning bij jou...
Lees meer