News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Vakantiegevoel vasthouden tijdens je werkdag: hoe doe je dat?

Vakantiegevoel vasthouden tijdens je werkdag: hoe doe je dat?

De zomervakantie zit er weer op. Die vrije weken hebben je goed gedaan. Je voelt je ontspannen en uitgerust en je bent klaar om weer aan de slag te gaan. Dit vakantiegevoel wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Maar hoe doe je dat? Wij geven 3 praktische tips die jou helpen weer fijn aan het werk te gaan na je vakantie.

1. Reserveer tijd om rustig bij te werken

Veel mails ontvangen tijdens je vakantie? Neem dan rustig de tijd om je mailbox bij te werken. Waarschijnlijk heb je ook een hoop bij te praten met je collega’s. Dat is zeker niet onbelangrijk, dus wees niet bang hier wat tijd voor te bewaren. Rustig opstarten zorgt voor een fijne eerste werkdag.

2. Fysiek werk vraagt om voldoende pauzes

Neem op tijd pauze en creëer een rustmoment voor jezelf. Maak een gezonde lunch en drink voldoende water. Wil je je pauze optimaal benutten? Ga dan een frisse neus halen en maak een leuke wandeling met je collega’s. Zo ben je weer helemaal klaar voor de rest van de dag.

3. Fijn weekend, fijne werkdag

Lekker in je vel zitten is belangrijk. Dit uit zich niet alleen in je privéleven, maar ook op de werkvloer. Plan dus voldoende ontspanningsmomenten buiten werktijd. Ga dan iets doen waar jij blij van wordt. Is het fietsen, wandelen of sporten? Geweldig. Is het met vrienden afspreken? Ook goed, als jij er maar blij van wordt.

In onze catalogus vind je allerlei trainingen die je helpen het ontspannen vakantiegevoel wat langer vast te houden. Wat dacht je hiervan?

 

We hebben allerlei tips en informatie over blijven ontspannen samengevat in een overzichtelijke pdf. Je kunt de pdf hieronder downloaden.

Gerelateerd Nieuws

Meer rust in je hoofd, minder social media

Instagram, WhatsApp, Facebook, Twitter, TikTok, BeReal… de social...
Lees meer

Beter slapen = beter functioneren

’s Morgens uitgerust wakker worden, met genoeg energie voor de he...
Lees meer