News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Plan je loopbaan met Schaven aan jouw Toekomst

Grote kans dat je het prima naar je zin hebt op je werk. Toch is het best handig om een beetje vooruit te kijken. Schaven aan jouw Toekomst biedt je een aantal instrumenten.

Als je een carrièreplan wilt maken, dan zijn 3 vragen belangrijk:

  • Waar sta je nu: Welk werk doe je? Waar ben je goed in? Hoe ziet je ideale werkomgeving eruit? Hoe lang wil je hier blijven werken?
  • Wat wil je bereiken in 5 jaar: Waar wil je in groeien? Welke baan ambieer je? Wil je ergens anders carrière maken?
  • Wat heb je nodig om dit te bereiken?

Het is niet altijd makkelijk om vanuit het niets antwoord op deze vragen te geven. Schaven aan jouw Toekomst biedt daarom verschillende instrumenten die jou meer inzicht geven in je mogelijkheden en ambities. De meeste zijn kosteloos.

  • Competentiemeter:

De Competentiemeter geeft inzicht in jouw vaardigheden. Als jouw werkgever de vragenlijst  ook invult, krijg je meteen duidelijkheid over wat je zou kunnen bijleren. In deze folder lees je meer.

  • Talentscan:

De Talentscan geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid, drijfveren, kennis en vaardigheden. De talentscan bestaat uit 4 deeltesten, een rapportage en een persoonlijk gesprek met een ECM-adviseur. 

  • DISC-analyse:

De DISC-analyse geeft jou inzicht in hoe jij je gedraagt, handelt en communiceert.

Wil je serieus werk maken van je carrière, maak dan een afspraak met Jouw Toekomst Adviseur voor een gratis loopbaangesprek. Zij kunnen jou precies vertellen welke stappen je kunt nemen om meer inzicht te krijgen in je mogelijkheden. Ook weten zij precies voor welke (opleidings)vergoedingen je in aanmerking komt.

Gerelateerd Nieuws

5 vragen voor een goed loopbaangesprek

Als werknemer is het van belang om regelmatig stil te staan bij j...
Lees meer

Loopbaanoriëntatie: wat past bij jou?

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Door alle veranderingen in ...
Lees meer