News Created with Sketch. Geplaatst op:
22-12-2022
.

Het geheim van goede voornemens

Nog even en we kunnen ons volledig storten op 2023. Een nieuw jaar brengt voor veel mensen ook goede voornemens met zich mee. Helaas lukt het veel mensen niet deze voornemens vol te houden. Het geheim? Stel haalbare doelen.

Fysiek gezond in 2023
Elke ochtend  de wekker een aantal keer laten snoozen, geen tijd  hebben om te douchen en tijdens het ontbijt  net te lang op je telefoon zitten. Bestaat jouw ochtend ook uit haasten en loop je daardoor de rest van de dag voor je gevoel achter de feiten aan? Door het aanleren van een goede ochtendroutine kun je dagelijks met veel meer energie opstaan. De hele  dag voel jij je energieker dan voorheen en krijg je meer gedaan. Ook jij kunt in januari starten met een nieuwe ochtendroutine en afrekenen met dat uitgebluste gevoel. Wil jij fysiek gezond het nieuwe jaar in?

Lees hier meer over de voornemens die jij kunt stellen om fitter het nieuwe jaar in te gaan.

Financieel gezond in 2023
Meer bewegen, meedoen aan dry januari of beginnen met lijnen; het zijn allemaal mooie voornemens. Het is ook verstandig om eens stil te staan bij je financiën. Heb je ook financiële voornemens voor het volgende jaar? Maak je van 2023 het jaar waarin jij financieel gezond wordt? Gaat het financieel wat minder, dan wordt het misschien tijd om te kijken waarop je kunt besparen. Als je juist je financiële positie wilt verbeteren, kun je bijvoorbeeld ook op zoek naar een manier om extra (neven)inkomsten te genereren. De sleutel tot succes is het verkrijgen van financieel inzicht. Dit zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Begin nu en ga financieel gezond het nieuwe jaar in.

Lees hier meer over het verkrijgen van financieel inzicht. 

Wil je na het lezen van dit artikel zelf ook je goede voornemens voor het volgende jaar op een rijtje zetten, maar heb je daarbij hulp nodig? Neem dan contact op met Jouw Toekomst Adviseur. Deze helpt je graag op weg. Je kunt ook hieronder onze gratis pdf opvragen. Hierin zie je in 1 oogopslag welke stappen je kunt zetten naar een fit 2023.

 

Gerelateerd Nieuws

Word financieel fit in 2023

Geldzorgen kunnen je onrustig of zelfs ongelukkig maken. Je kunt ...
Lees meer

Vol energie starten aan 2023

Energiek wakker worden en je na je werkdag nog fit genoeg voelen ...
Lees meer