News Created with Sketch. Geplaatst op:
.

Word financieel fit in 2023

Geldzorgen kunnen je onrustig of zelfs ongelukkig maken. Je kunt je minder goed concentreren en je bent minder productief. Neem je eens voor om in 2023 niet alleen fysiek fit, maar ook financieel fit te worden.

Bijna iedereen heeft wel eens geldstress. De een omdat hij zijn rekeningen niet kan betalen, de ander omdat hij een huis wil kopen en de gevolgen niet kan overzien. De volgende piekert omdat hij niet weet hoe zijn financiële toekomst na zijn pensioen eruitziet.

Als je geldzorgen hebt, kun je je minder goed concentreren en ben je minder productief. Je kunt je er onrustig of zelfs ongelukkig door voelen. En geldzorgen kunnen ook je relaties onder druk zetten. Om dit alles te voorkomen is het zaak dat je financieel fit wordt. Dat kan bijvoorbeeld met de Financieel Fitpakketten van CNV Geldzorg. Als medewerker in de interieurbouw en meubelindustrie kun je hier gratis gebruik van maken.

Financieel inzicht
Weet jij soms ook niet hoe je het einde van de maand moet halen? Ben je als de dood dat je wasmachine het begeeft omdat je geen geld hebt om een nieuwe te kopen? Dan kun jij wel wat financiële hulp gebruiken. Route 1 van de Financieel Fitpakketten biedt inzicht in je financiën. Een budgetcoach brengt samen met jou je huishoudboekje op orde. Samen bekijken jullie wat er maandelijks binnenkomt en wat eruit gaat. De budgetcoach weet op welke tegemoetkomingen je recht hebt en welke instanties je kunnen helpen bij het saneren van mogelijke schulden. Hier lees je meer.

Financiële groei
Wil je een huis kopen, trouwen of iets regelen voor de studie van je kinderen? Dan heb je waarschijnlijk een redelijk inzicht in je inkomsten en uitgaven. Een budgetcoach kan je helpen de  gevolgen van financiële beslissingen te overzien. Met de tips uit route 2 kom je wat ruimer in je financiële jas te zitten. Hier lees je meer.

Financiële toekomst
Misschien kijk je al uit naar het leven na je pensioen. Weet je eigenlijk wel wat je te besteden hebt? Of overweeg je eerder te stoppen met werken, maar twijfel je of dat haalbaar is? Route 3 van de Financieel Fitpakketten zoomt in op je financiële toekomst. Een onafhankelijke financieel adviseur neemt contact met je op om jouw toekomst te bespreken en geeft je advies. Hier lees je meer.

Als je je financiën op orde hebt, dan geeft dat rust. In dat geval mag je ook rustig zeggen dat je financieel fit bent. Weet je niet precies waar je moet beginnen, doe dan de Geldtypetest. Daarna kun je gericht aan de slag met jouw financiële fitheid.

Financieel fit worden kan ook jouw goede voornemen zijn voor 2023. Hulp nodig bij financieel, fysiek of mentaal fit worden? Vraag dan hieronder onze overzichtelijke pdf aan.

 

Gerelateerd Nieuws

Het geheim van goede voornemens

Nog even en we kunnen ons volledig storten op 2023. Een nieuw jaa...
Lees meer

Vol energie starten aan 2023

Energiek wakker worden en je na je werkdag nog fit genoeg voelen ...
Lees meer